Zagreb, 5. lipnja 2020. – SSSH nastavlja s online edukacijom (webinarom)  pod nazivom “Kako se nositi sa stresom u kriznim vremenima” u srijedu, 10. lipnja, od 14:00 do 15:00 sati.

PRIJAVI SE NA WEBINAR#4

Epidemija koronavirusa i nedavni potres u Zagrebu i okolici izazvali su strah i neizvjesnost među radnicima i radnicama. Suočili smo se s brigom za svoje i zdravlje svojih bližnjih, kao i nesigurnošću na radnom mjestu, uključujući mogućnost smanjenja materijalnih prava ili čak gubitka posla. Ograničavanje fizičkih kontakata s kolegama, prijateljima i članovima obitelji samo je povećalo psihološki pritisak.

Kako neizvjesnost i strah utječu na našu svakodnevnicu? Kako možemo zaštititi sebe i svoje bližnje? Kako na kvalitetan način upravljati stresom na svom radnom mjestu? Kako pružiti podršku članovima i pokazati da sindikat može pomoći u prevladavanju teških psiholoških situacija?

O ovim temama govorit će:
• Vedrana Zovak, dipl. psiholog, prof.

Webinar Kako se nositi sa stresom u kriznim vremenima je edukacija putem interneta koju organizira SSSH. Za sudjelovanje se mogu prijaviti sindikalni povjerenici, članovi sindikalnih povjereništava i radnički predstavnici sindikata udruženih u SSSH.
Webinar će se provesti putem aplikacije ZOOM, a sudionici će se moći aktivno uključiti postavljanjem pitanja.
Svi prijavljeni sudionici dobit će link i lozinku s kojom će se moći priključiti webinaru, kao i tehničke upute za korištenje aplikacije ZOOM. Potvrda sudjelovanja i navedene informacije bit će poslane najkasnije jedan dan prije održavanja webinara.

Prijava za sudjelovanje može se ispuniti preko sljedeće poveznice:
https://forms.gle/kjvvExR97PsZDTHQA

Webinar je organiziran u okviru projekta „Zajedno smo jači“, sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.