Jezerčica, 25. svibnja 2018. – Trening Snažnom podružnicom do uspješnog sindikata: Sindikalno povjereništvo i njegova uloga u radu s članovima“ organizirali smo za potrebe članova sindikalnih povjereništava Sindikata trgovine Hrvatske.

Sindikat STH tradionalno organizira edukaciju sindikalnih povjerenika te sindikalnih profesionalaca, a ovaj put trening su osmislili i izveli treneri iz sustava sindikalne edukacije EDUCA@SSSH.

U edukaciji je sudjelovao 34 sindikalista i sindikalistkinja iz sindikata STH. Na edukaciji smo se bavili temama ulogom sindikalnog povjerenika i njegova/njezina uloga u sindikatu, ulogom podružnice u radu sindikata te vezom članova i rada podružnice, a sve u cilju povećanja motivacije za sindikalni rad i izgradnje uspješnog sindikata. Osim sindikalnih tema, bavili smo se različitim aktivnostima koji su jačali i poticali timski rad te razvoj ljudskih potencijala.

Treneri na edukaciju si bili: Darko Šeperić, izvršni tajnik za edukaciju i projekte Saveza samostalnih sindikata Hrvatske, Nediljka Buklijaš, stručna suradnica Saveza samostalnih sindikata Hrvatske i Aleksandra  Dučkić, glavna sindikalna povjerenica u poduzeću Pliva-Samostalnog sindikata radnika u djelatnostima energetike, kemije i nemetala Hrvatske (EKN).

Fotografije s treninga možete pogledati ovdje.