Program temeljnog sindikalnog osposobljavanja

Početna/Tečajevi/Program temeljnog sindikalnog osposobljavanja
Program temeljnog sindikalnog osposobljavanja2021-01-21T12:57:09+00:00

Program temeljnog sindikalnog osposobljavanja

Program temeljnog sindikalnog osposobljavanja sastoji se od deset tečajeva, koji obrađuju najvažnije teme potrebne za rad sindikalnih povjerenika, članova sindikalnih povjereništava i sindikalnih aktivista. U idealnoj situaciji, svaki novoizabrani sindikalni povjerenik ili član sindikalnog povjereništva trebao bi završiti ovih deset tečajeva u prve dvije godine svojeg mandata.

Kako je mnogim sindikalnim povjerenicima teško dobiti slobodne dane za sindikalnu edukaciju, a mnogi među njima već posjeduju znanja i vještine iz nekih od ovih područja, moguće je slobodno birati tečajeve sukladno vlastitim potrebama i interesima.

Naš je savjet, proučite sadržaj svih ponuđenih tečajeva, te pokušajte ukratko analizirati izazove i probleme s kojima se susrećete u sindikalnom radu, kao i vlastite snage i slabosti. Nakon toga, prijavite se za sudjelovanje na tečajevima za koje smatrate da vam mogu najviše pomoći kako biste unaprijedili svoj sindikalni rad.

Povezane vijesti

Druge vrste tečajeva

slika3

Tečajevi za radničke predstavnike

Tečajevi za radničke predstavnike namijenjeni su članovima radničkih vijeća, povjerenicima radnika za zaštitu na radu, predstavnicima radnika u organu poslodavca i članovima europskih radničkih vijeća.

Specijalizirani i napredni tečajevi

Specijalizirani i napredni tečajevi namijenjeni su sindikalnim i ostalim radničkim predstavnicima, kao i profesionalno zaposlenima u sindikatima.

Treninzi za aktiviste

Kroz Program osposobljavanja za aktiviste razvijamo i provodimo treninge namijenjene našim članovima koji se tek uključuju u aktivniji sindikalni rad.

Sindikalisti na terenu čine pravu snagu i lice sindikalnog pokreta

Go to Top