Tečaj “Sindikat – glas radnika” u Stubičkim Toplicama

Tečaj “Sindikat – glas radnika” u Stubičkim Toplicama

Stubičke Toplice, 8. i 9. studenoga 2018.  – U sklopu ciklusa tečajeva Programa temeljnog sindikalnog osposobljavanja tečaj “Sindikat glas radnika – ORGANIZACIJA I VOĐENJE SINDIKALNE PODRUŽNICE” je održan je u Stubičkim Toplicama.

Tečaju je prisustvovalo ukupno 15 polaznika iz ukupno pet sindikata udruženih u SSSH (SSZSSH, PPDIV, EKN, SMH-IS, SGH).

Na tečaju su sudjelovali polaznici iz različitih sindikata, koji su se svojim znanjem i sindikalnim iskustvom kroz aktivne metode rada, simulacije, grupni rad, prezentacije učili jedni od drugih te razvijali svoje komunikacijske i prezentacijske vještine.

Tečaj su vodili treneri Aleksandra Dučkić, sindikalna povjerenica u Plivi (EKN) i Antun Štivić, regionalni povjerenik (SMH-IS) koji su svojom osobnošću i kotrenerstvom uspjeli prenijeti svoje bogato sindikalno iskustvo i znanje.

Prvi dan tečaja kratko nam se pridružio predsjednik Saveza samostalnih sindikata Hrvatske, Mladen Novosel, koji je, nakon što je pogledao dio aktivnosti iz tečaja, obratio se svim polaznicima govorom u kojem se osvrnuo na svoj sindikalni rad, kada je organizirao svoj prvi štrajk, kako je napredovao u sindikalnom radu te motiviaciji zašto se ponovno kandidirao za predsjednika SSSH.

Album s fotografijama možete preuzeti ovdje.

Go to Top