Od početka ožujka do sredine travnja 2020. provodi se novi ciklus tečajeva iz Programa temeljnog sindikalnog osposobljavanja. Tijekom ove jeseni provest će se šest tečajeva iz sustava EDUCA@SSSH, a prijaviti se mogu članovi svih sindikata udruženih u SSSH.

Svi tečajevi izvorno su osmišljeni, a u njihovu razvoju i pripremi sudjelovali su stručnjaci i iskusni sindikalisti SSSH i udruženih sindikata, koji tečajeve i provode kao treneri. Svi tečajevi zasnovani su na metodama aktivnog učenja, odnosno kombinaciji predavanja i praktičnih vježbi, a svaki polaznik dobiva i posebno pripremljen priručnik za svaku temu.
Jednodnevni tečajevi održavaju se u uredima SSSH u Zagrebu, Rijeci, Čakovcu, Splitu i Osijeku, a dvodnevni u Stubičkim Toplicama.

Za sudjelovanje na tečajevima plaća se kotizacija, koja iznosi 200 kuna za jednodnevne i 550 kuna za dvodnevne tečajeve. U iznos kotizacije uključen je smještaj, prehrana i osvježenje sudionika. Ostatak iznosa kotizacije namijenjen je isključivo pokrivanju organizacijskih troškova tečajeva.
Održavanje svih najavljenih tečajeva ovisi o minimalno potrebnom broju prijavljenih sudionika (15), a održavanje svakog pojedinog tečaja bit će potvrđeno odmah nakon isteka roka za prijavu. Broj sudionika svakog tečaja ograničen je na 20 ili 25 (ovisno o lokaciji), a u slučaju većeg interesa nastojat ćemo ponuditi dodatne termini pojedinih tečajeva.

Više informacija možete pronaći u programu svih tečajeva i tehničkim uputama za prijavu.
Za prijavu na tečajeve, preuzmite prijavni obrazac i pošaljite ga na educa@sssh.hr ili na faks 01 46 55 011.

Svaku prijavu potvrdit ćemo s vašim sindikatom, te vam se izravno javiti da vas obavijestimo o statusu prijave i dogovorimo plaćanje kotizacije.

Popis tečajeva, rokovi za prijavu i plaćanje kotizacije:

  Tečaj Lokacija i datum Rok za prijavu i plaćanje kotizacije
1 Ujedinjeni pregovaramo, razjedinjeni molimo – UVOD U KOLEKTIVNO PREGOVARANJE Stubičke Toplice, 9. i 10. ožujka 2020. PRIJAVA: 2. ožujka

KOTIZACIJA: 6. ožujka

2 Ljudi su snaga – MOBILIZACIJA, ORGANIZIRANJE SINDIKALNIH I INDUSTRIJSKIH AKCIJA Osijek,

18. ožujka 2020.

PRIJAVA: 13. ožujka

KOTIZACIJA: 16. ožujka

3 Dostojanstven rad, dostojanstven život – ZDRAVLJE, SIGURNOST I DOSTOJANSTVO NA RADU Rijeka,

19. ožujka 2020.

PRIJAVA: 13. ožujka

KOTIZACIJA: 17. ožujka

4 Zajedno smo jači – SINDIKAT I ULOGA SINDIKALNOG POVJERENIKA Zagreb,

2. travnja 2020.

PRIJAVA:  27. ožujka

KOTIZACIJA: 30. ožujka

5 Prepoznaj, djeluj, zaštiti – ZAŠTITA PRAVA ČLANOVA I RADNO PRAVO Čakovec,

7. travnja 2020.

PRIJAVA: 1. travnja

KOTIZACIJA: 3. travnja

6 Uštekaj se u sindikat – UČLANJIVANJE I AKTIVIZAM Split,

15. travnja 2020.

PRIJAVA: 9. travnja

KOTIZACIJA: 13. travnja