Kao dio Programa osposobljavanja radničkih predstavnika EDUCA@ SSSHtijekom studenoga i prosinca 2017. g. provodi ciklus tečajeva pod „Radničko vijeće: što, kako i zašto? – Uvod u ovlasti i rad radničkog vijeća“. Program tečaja obrađuje koncept sudjelovanja radnika u odlučivanju, ulogu i ovlasti radničkog vijeća, rad radničkog vijeća, te nadzor obračuna plaća.
Tečajevi se provode u okviru sustava sindikalne edukacije EDUCA@SSSH, a treneri su pravnici i sindikalni stručnjaci SSSH i udruženih sindikata. Tečajevi se temelje na metodama aktivnog učenja, odnosno kombinaciji predavanja i praktičnih vježbi, a svaki polaznik dobit će i posebno pripremljen materijal za polaznike.

Najavljenih 6 termina tečajeva provodit će se uredima SSSH u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci i Čakovcu te dvodnevni u Stubičkim toplicama.

Termini i lokacije tečaja „Radničko vijeće: što, kako i zašto? – Uvod u ovlasti i rad radničkog vijeća“:
• ZAGREB, 8. studenoga  2017. / Radnički dom, Trg Petra Krešimira IV, dvorana 226
• STUBIČKE TOPLICE, 21. i 22. studenoga 2017. / Park Matije Gupca 1
• RIJEKA, 24. studenoga  2017. / STEP RI znanstveno-tehnologijski park, Radmile Matejčić 10, dv.1
• ČAKOVEC, 28. studenoga 2017. / Trg Republike 1, Teritorijalni ured SSSH
• SPLIT, 30. studenoga 2017. / Teritorijalni ured SSSH, Marmontova 1/II, Split
• OSIJEK, 5. prosinca 2017. / Teritorijalni ured SSSH, Trg Ante Starčevića 10

Za sudjelovanje na tečaju plaća se kotizacija u iznosu od 300,00 kuna za jednodnevni tečaj, odnosno 650,00 kuna za dvodnevni tečaj. U iznos kotizacije uključen je primjerak materijala za polaznike, osvježenje i ručak tijekom trajanja tečaja, te smještaj i puni pansion u slučaju dvodnevnog tečaja. Ostatak iznosa pokriva operativne troškove organiziranja tečaja.
Svaku prijavu potvrdit ćemo s vašim sindikatom, te vam se izravno javiti da vas obavijestimo o statusu prijave i dogovorimo plaćanje kotizacije.

Više informacija možete pronaći u programu svih tečajeva i tehničkim uputama za prijavu.
Za prijavu na tečajeve, preuzmite prijavni obrazac i pošaljite ga na educa@sssh.hr ili na faks 01 46 55 011.