Zagreb, 21. veljače 2024. – Tijekom ožujka 2024 g. provodimo ciklus tečajeva pod nazivom Glas radnika u zaštiti na raduOsposobljavanje povjerenika radnika za zaštitu na radu (1. razina). Program tečaja usklađen je sa sadržajem osposobljavanja povjerenika radnika za zaštitu na radu, propisanim Pravilnikom o osposobljavanju iz zaštite na radu. Sadržaj obuhvaća uvod u zaštitu na radu, subjekte zaštite na radu i njihove odgovornosti, ulogu povjerenika radnika za zaštitu na radu, načela prevencije i procjenu rizika, te pravila zaštite na radu.

Tečajevi se provode u okviru sustava sindikalne edukacije EDUCA@SSSH, a treneri su pravnici i sindikalni stručnjaci SSSH i udruženih sindikata, uz dodatno sudjelovanje stručnjaka zaštite na radu na svakom tečaju. Tečajevi se temelje na metodama aktivnog učenja, odnosno kombinaciji predavanja i praktičnih vježbi, a svaki polaznik dobit će i posebno pripremljen materijal za polaznike.

Lokacija i datum: Rok za prijavu i plaćanje kotizacije
1 ZAGREB, 5. ožujka 2024. / Radnički dom, Trg Petra Krešimira IV, dvorana 226 PRIJAVA: 1. ožujka

KOTIZACIJA: 4. ožujka

2 RIJEKA, 13. ožujka 2024. / Slovenski dom KPD „Bazovica“, Podpinjol 43, 1. kat PRIJAVA: 8. ožujka KOTIZACIJA: 11. ožujka
3 VARAŽDIN, 19. ožujka 2024. / Teritorijalni ured SSSH, Gajeva 1, 2. kat PRIJAVA: 14. ožujka

KOTIZACIJA: 18. ožujka

4 Daruvarske toplice, 25. i 26. ožujka 2024. / Julijev park 1 PRIJAVA: 18. ožujka

KOTIZACIJA: 21. ožujka

Kotizacija za sudjelovanje iznosi 60,00 EUR za jednodnevne tečajeve i 150,00 EUR za dvodnevni tečaj. U iznos kotizacije uključeni su troškovi smještaja, prehrane i osvježenja za sudionike, kao i materijal za polaznike (priručnik). Putne troškove sudionici snose sami.

Za prijavu je potrebno ispuniti online prijavni obrazac (https://forms.gle/s814XLqCDHCEN5Hw9 ), najkasnije pet dana prije održavanja tečaja (za dvodnevni sedam dana prije)U nastavku možete pronaći pozivprogram svih tečajeva.