Zagreb, 12. studenoga – SSSH nastavlja s on-line edukacijama pod nazivom “Komunikacija s članovima u vrijeme korone” u četvrtak ,19. studenoga, od 10:00 do 12:00 sati.

Prijavi se na sudjelovanje!

Sindikalni rad i njegovi rezultati uvijek su ovisili o komunikaciji sa članovima. Sindikat mora znati probleme i očekivanja svojih članova, a članovi biti informirani o ciljevima i aktivnostima sindikata, kako bi se u njih mogli uključiti. Nema uspješne i aktivne podružnice bez stalne i dobre komunikacije između sindikalnog povjerenika i članova.

Epidemija koronavirusa donijela je brojne izazove u komunikaciji zbog ograničenja u okupljanjima i smanjivanja izravnih fizičkih kontakata. Komunikacija sa članovima zbog toga je postala još važnijom.

U situaciji porasta opće nesigurnosti, želimo pokazati da sindikat i dalje djeluje i da čini razliku. Umjesto uobičajenih sindikalnih sastanaka i bliskih kontakata, moramo se više oslanjati na tehnologiju. To nije uvijek lako, ali ima svojih prednosti koje bismo mogli bolje iskoristiti i u normalnim vremenima.

Na ovom webinaru razgovarat ćemo o tome kakve nam je probleme u komunikaciji s članovima uzrokovala epidemija, te što sve možemo pokušati učiniti da ih riješimo.

  • Kako je epidemija utjecala na našu svakodnevnu komunikaciju s članovima?
  • Što su nam bili najveći izazovi?
  • Koje smo nove metode komunikacije koristili i kakvi su bili rezultati?
  • Možemo li iz ove situacije izvući iskustva i pouke koji će nam koristiti i kad se život vrati u normalu?

O svojim iskustvima u komunikaciji s članovima u vrijeme korone govorit će:

  • Indira Barišić, sindikalna povjerenica Sindikata obrazovanja, medija i kulture Hrvatske (SOMK), DV „Radost“ Zadar
  • Boris Furčić, sindikalni povjerenik Sindikata turizma i usluga Hrvatske (STUH), Solaris d.d. Šibenik
  • Andrea Hocenski, sindikalna povjerenica Sindikata trgovine Hrvatske (STH), Konzum d.d. Osijek
  • Željko Grbačić, glavni sindikalni povjerenik Samostalnog sindikata radnika u djelatnostima energetike, kemije i nemetala Hrvatske (EKN), Saponia d.d.

Webinar Komunikacija s članovima u vrijeme korone je edukacija putem interneta koju organizira SSSH. Za sudjelovanje se mogu prijaviti sindikalni povjerenici, članovi sindikalnih povjereništava, radnički predstavnici i aktivisti sindikata udruženih u SSSH.

Webinar će se provesti putem aplikacije ZOOM, a sudionici će se moći aktivno uključiti svojim komentarima i pitanjima.

Svi prijavljeni sudionici dobit će link i lozinku s kojom će se moći priključiti webinaru, kao i tehničke upute za korištenje aplikacije ZOOM. Potvrda sudjelovanja i navedene informacije bit će poslane najkasnije jedan dan prije održavanja webinara.

Željeli biste sudjelovati na našim webinarima, ali ne znate koristiti Zoom? Javite nam se na 01 46 55 048 ili educa@sssh.hr. Pomoći ćemo vam da instalirate Zoom na svoje računalo ili mobitel i održati s vama kratki on-line sastanak kako bismo zajedno isprobali i naučili kako koristiti ovu aplikaciju. Vjerujte nam – nije tako komplicirano.

Prijava za sudjelovanje može se ispuniti preko sljedeće poveznice:

https://forms.gle/vjcco8CxkXFVBtPd9