Zagreb, 3. studenoga 2021. – SSSH nastavlja s on-line edukacijama pod nazivom “Što radi podružnica i koja je u tome uloga članova?” koja će se održati 9. studenoga 2021. od 14:00 do 16:00 sati, a prijaviti se možete klikom na link.

Sindikalni rad i njegovi rezultati najčešće ovise o dobrom funkcioniranju sindikalne podružnice. Najvažniju ulogu u tome ima sindikalni povjerenik koji je najodgovorniji za funkcioniranje podružnice, a posebno za organiziranje učinkovite komunikacije sa članovima.

Sindikat mora znati probleme i očekivanja svojih članova, a članovi moraju biti informirani o ciljevima i aktivnostima sindikata, kako bi se u njih mogli uključiti. Kako bi se to dogodilo, sindikalni povjerenik mora imati stalnu i dobru komunikaciju s članovima u podružnici.

Na ovom webinaru razgovarat ćemo o tome kako funkcionira rad sindikalne podružnice te kako je uspješno voditi. Zašto je sindikalna podružnica najvažnija karika za uspješan sindikalni rad? Što je sve važno za uspješan rad sindikalnog povjerenika? Koja je uloga članova u radu sindikalne podružnice? Što je temelj kvalitetnog rada sindikalnog povjereništva? Kako unaprijediti svoju komunikaciju sa sindikatom, a kako s poslodavcem?

Na on-line edukaciji će sudjelovati:

  • Aleksandra Dučkić, glavna sindikalna povjerenica Sindikata energetike, kemije i nemetala Hrvatske, Pliva Hrvatska
  • Zdravko Stoilković, glavni sindikalni povjerenik  Samostalnog sindikata radnika u komunalnim i srodnim djelatnostima Hrvatske (SSKH), Čistoća Zagreb
  • i drugi sindikalni povjerenici (tbc)

Webinar Što radi podružnica i koja je u tome uloga članova? je edukacija putem interneta koju organizira SSSH. Za sudjelovanje se mogu prijaviti sindikalni povjerenici, članovi sindikalnih povjereništava, radnički predstavnici i aktivisti sindikata udruženih u SSSH.

On-line edukacija će se provesti putem aplikacije ZOOM, a sudionici će se moći aktivno uključiti postavljanjem pitanja.

Prijavite se preko sljedeće poveznice: https://forms.gle/YKbyH4asQZmiDpi3A

Svi prijavljeni sudionici dobit će link i lozinku s kojom će se moći priključiti webinaru, kao i tehničke upute za korištenje aplikacije ZOOM. Potvrda sudjelovanja i navedene informacije bit će poslane najkasnije jedan dan prije održavanja webinara.

Željeli biste sudjelovati na našim on-line edukacijama, ali ne znate koristiti Zoom? Javite nam se na 01/ 46 55 048 ili educa@sssh.hr. Pomoći ćemo vam da instalirate Zoom na svoje računalo ili mobitel i održati s vama kratki on-line sastanak kako bismo zajedno isprobali i naučili kako koristiti ovu aplikaciju. Vjerujte nam – nije tako komplicirano.