Zagreb, 10. lipnja 2020. – SSSH nastavlja s online edukacijom (webinarom)  pod nazivom “Kako bolje razumjeti i kontrolirati konfliktne situacije” u četvrtak, 18. lipnja, od 14:00 do 15:00 sati.

PRIJAVI SE NA WEBINAR#5

Protekli mjeseci donijeli su nam svima stresne situacije, a one obično rezultiraju s više sukoba među ljudima, i s većim intenzitetom tih sukoba. Konflikti često završavaju tako da su obje osobe ljute i nezadovoljne.

No to ne mora uvijek biti tako. Ako se malo potrudimo, možemo naučiti kontrolirati svoje osjećaje u komunikaciji, prepoznati različite stilove ponašanja i razviti vještine koje nam omogućuju da lakše pronađemo produktivna rješenja i izlaze iz konfliktnih situacija.

Zbog čega dolazi do nerazumijevanja u komunikaciji i kako nastaju sukobi? Kako prepoznati svoj stil pristupa situacijama sukoba i kako najučinkovitije rješavati sukobe? Kako upravljati sukobima u stresnim situacijama na radnom mjestu?

O ovim temama govorit će:
• Martina Stažnik, psihoterapeutkinja

Webinar Kako bolje razumjeti i kontrolirati konfliktne situacije je edukacija putem interneta koju organizira SSSH. Za sudjelovanje se mogu prijaviti sindikalni povjerenici, članovi sindikalnih povjereništava i radnički predstavnici sindikata udruženih u SSSH.
Webinar će se provesti putem aplikacije ZOOM, a sudionici će se moći aktivno uključiti postavljanjem pitanja.
Svi prijavljeni sudionici dobit će link i lozinku s kojom će se moći priključiti webinaru, kao i tehničke upute za korištenje aplikacije ZOOM. Potvrda sudjelovanja i navedene informacije bit će poslane najkasnije jedan dan prije održavanja webinara.

Prijava za sudjelovanje može se ispuniti preko sljedeće poveznice:
https://forms.gle/FbTQxxXasryi5Yp87

Webinar je organiziran u okviru projekta „Zajedno smo jači“, sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.